Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti TAPETNIKI Poliuretanska pena za tapeciranje
poliuretanska pena - tapeciranje - avtodomi - paženje čebel - kamp prikolice - zvočna izolacija

Poliuretanska pena za tapeciranje - UGODNO- prodaja plošč po pošti

Prodajamo poliuretansko peno za tapeciranje stolov, tapeciranje klopi, tapeciranje sedežne garniture, zvočno izolacijo, izdelavo ležišč, izdelavo blazin za klopi, paženje čebel v čebelnjeku, ... Naše pene so različnih debelin in gostot!

Zelo so uporabne za zvočno izolacijo tako na vratih, stenah kot stropovih. Prav tako jih uporabljamo tudi za toplotne izolacije.

Naše pene so zelo primerne tudi za ležišče-avtodom, kamp prikolici, kot pomožna ležišča, ležišča v šotoru,... kot sedišča za klopi, tribunah, stolih, poletnih garniturah,...

Poliuretanska pena nas spremlja na vsakem koraku, a vendar nam vprašanje kje jo dobiti lahko predstavlja veliko preglavic. Z veseljem sporočamo, da jo lahko naročite na: 041/385-033 in vam jo pošljemo po pošti in ko dobite paket, kupnino poravnate kurirju.

Naša poliuretanska pena je primerna tudi za PAŽENJE ČEBEL v čebelnjaku in tako smo marsikateremu čebelarju rešili problem kje dobiti poliuretansko peno za njegov čebelnjak. Na voljo imate več debelin in gostot poliuretanske pene. Peno pošljemo po pošti in jo plačate ob prevzemu paketa. Dobavni rok je cca 1-2 dni.

Naša poliuretanska pena je prav tako primerna tudi za ležišče v kamp prikolici in avtodomih. Izrežemo vam lahko različne dimenzije in debeline. Na vašo željo pa vam lahko peno tudi oblečemo v preobleko iz tkanine.

Tudi za zvočno in toplotno izolacijo se uporablja naša pena.

Na voljo imamo tri trdote poliuretanske pene in različne debeline, na povpraševanje pa lahko dobavimo tudi druge debeline in dimenzije. Mehkejše pene lahko razrežemo s škarjami, pri gostejših pa se poslužujemo olfa nožev in ostalih ostrih rezil.

Poliuretanske pene dostavimo na vaš naslov v 1-2 delovnih dneh!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MEHKEJŠA POLIURETANSKA PENA v obliki plošče in dimenziji 200x100cm in debelini:


100x200x 2 cm

Pene pošljemo tudi po pošti, strošek poštnine 4.99€ za manjši paket, drugače pa vam za večje pakete poštnino sporočimo ob naročilu. Plačilo ob prevzemu paketa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GOSTEJŠA ali TRŠA POLIURETANSKA PENA v obliki plošče in dimenziji 100x200cm in debelini:

100x200x 3 cm                

100x200x 5 cm

80x200x 10 cm