Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti STORITVE MATTA-kvalitetno ležišče
sedežna garnitura - vsakodnevno spanje

Sestavljiva sedežna garnitura - MATTA

sedežna garnitura Matta/> border=Sedežna garnitura MATTA je sestavljiva garnitura in se odlikuje po svoji funkcionalnosti. Sedežna garnitura se enostavno sestavi v udobno ležišče 200x160cm ali pa v dva posamezna ležišča 200x80cm. Primerna je za vsakodnevno spanje tako v manjših stanovanjih, v apartmajih, počitniških kočah ali pa preprosto za udobno posedanje v dnevni sobi.

Pod vsakim sedežnim delom je vgrajen  shranjevalni predal namenjen shranjevanju pokrival, posteljnine in vseh ostalih lažjih predmetov.

Sedežna lahko stoji na elegantnih kovinskih nogicah ali zelo priročnih kolesih, ki so opremljena z zavorami. 

Hrbti in hrbtne blazine so zelo enostavno premične. To pa nam omogoča, da lahko le v nekaj sekundah sestavimo posteljo ali dva ločena dela sedežne garniture in si tako poljubno sestavljamo različne kombinacije.


Sedežno garnituro vam lahko izdelamo tudi v vaših željenih dimenzijah, torej čisto po meri, v vaši željeni barvi, ter v različnih materialih.

Sestavljiva sedežna garnitura MATTA v dimenziji 288x208cm, oziroma 208x288cm 1.899€ Zato ne odlašajte in nas pokličite na številko 041 / 385 - 033

 

Primer, kaj vse lahko sestavite iz klasične sedežne garniture MATTA, ki je v dimenziji 288x208cm ali pa 288x208cm:

 

Predstavljamo vam še eno rešitev, kako lahko enostavno sestavite udobno ležišče v dimenzijah 160x200cm.

Prvotna postavitev:

 

Postavitev ležišča z dodanim taburejem. Tabure je izdelan v dimenziji 120x80 cm. Da pa vse skupaj lažje sestavljate, je najbolje, da se odločite za lična kolesa, ki imajo tudi zaporo in so gumirana. Tako preprečimo, da bi se tla v vašem najljubšem prostoru poškodovala. Tabure lahko postavite kamorkoli v prostoru, lahko ga uporabljate tudi na hodniku, v otroški sobi,... in ga samo po potrebi dodate in sestavite ležišče. Velika večina ga uporablja kot ottoman in tako služi kot podaljšek za noge, še posebej v primeru, ko na sedežni poseda več ljudi in bi vsi radi sedeli komot ;)

 

Še ena postavitev, ki nazorno prikazuje koristno uporabo tabureja. Tudi tukaj smo izdelali klasično dimenzijo kotne sedežne Matta in tabureja v dimneziji 80x80cm. V tem primeru oba stojita na ličnih kovinskih nogicah, ki so spodaj gumirane in tudi te nogice ne bodo poškodovale tal. So pa te nogice višine 13cm, to pa z namenom, da lahko pod sedežno garnituro čistijo vsi sesalni roboti.

V tem primeru sive garniture Matta imamo nekoliko manjši tabure, ki ji bo služil kot podaljšek za noge in pa kot dodatno sedišče. Ko boste tabure umaknili v prostor, bo lahko na njem komotno posedala še ena oseba. Tako bo, v primeru večjega števila ljudi, sklenjen tudi krog pri pogovoru, saj ne bodo vsi posedali na kotni garnituri, ampak bodo imeli sogovornika tudi na drugi strani ;)

Ker vam sestavljivo sedežno garnituro MATTA lahko izdelamo v različnih materialih in barvah, smo prepričani, da boste po predstavitvi naše bogate ponudbe, našli tako pravo barvo kakor tudi pravi material za vas. Tudi dvobarvno kombinacijo Matte vam izdelamo in to brez doplačila ;)

kotna sedežna garnitura MATTA v standardni dimenziji 288x208cm


MATTA v standardni dimenziji 288x208cm


Tukaj smo na željo stranke izdelali takšno sedežno Matta, kjer potekajo hrbtni nasloni in hrbtne blazine po celotni dolžini sedežne garniture. V tem primeru pridobimo ogromno prostora za posedanje, saj je celotna dolžina garniture v naslonu in resnično maksimalno izkoriščena, saj nimamo rokonaslonov in tako ne izgubljamo prepotrebnega prostora.


Po želji lahko spremenimo tudi višino sedišča vse od 37cm do 48cm. Sedežna garnitura Matta je lahko tudi na kolesih, na lesenih ali pa kovinskih nogicah.


kotne sedežne garniture Matta

V sedežno garnituro MATTA lahko vgradimo kar dva velika shranjevalna predala, ki se zelo enostavno odpirata, saj imata vgrajeno ročko in ob straneh tudi vzmeti, ki omogočajo, da predala sama ostaneta odprta in tako enostavno vanju pospravimo predmete. Ker sta predala oblečena, lahko tako vanju pospravimo tudi občutljive predmete. 1 predal se doplača 99€!

Na fotografiji so lepo vidna tudi kolesa. Strankam, ki želijo pogosto sestavljati ležišče, priporočamo, da se odločijo za izvedbo s kolesi. Tako jim je enostavneje sestavljati ležišče, saj se sedežna garnitura samo zapelje po tleh. Vsako kolo pa ima tudi ročko, s katero fiksiramo kolo in se le-to ne premika.


Sedežna garnitura MATTA je garnitura sestavljivega programa in se odlikuje po svoji funkcionalnosti. Sedežna garnitura se enostavno sestavi v udobno ležišče 200x1 60cm kar lahko vidimo na desni fotografiji. Lahko pa se sestavi tudi v dva posamezna ležišča, ki sta dimenzij 200x80cm. Primerna je za vsakodnevno spanje, saj ima zelo kvalitetno sedišče, pod ležalnim delom pa ima za kar dva velika shranjevalna predala. Kadar gre za klasično Matto 288x208cm ali 208x288cm doplačilo za predala NI potrebno, saj gre za našo klasično izvedbo. Pri izdelavi po meri, pa se en predal doplača 99€.

kotna sedežna garnitura postelja

Garnitura MATTA je lahko tudi na ličnih kolesih, ki imajo tudi zaporo in so gumirana in tako ne bodo poškodovala vaših tal.

 

Naše sedežne garniture so natančno izdelane tudi na hrbtni strani in tako omogočajo postavitev tudi sredi prostora.


 

Sedežna garnitura MATTA v dimenziji 288x208cm oziroma 208x288cm

kotna sedežna garnitura MATTA izdelana iz bele mikrotkanine z inox nogicami


Sedežno garnituro Matta natančno izdelamo in dovršimo tudi na hrbtni strani in je zato primerna tudi za postavitev sredi prostora. Tako lahko s sedežno garnituro ločite dnevni prostor od jedilnice.

 

Sedežna garnitura MATTA se zelo lepo in enostavno kombinira z ostalimi kosi pohištva in dekoracije. V tem primeru na fotografiji so jo arhitekti dekorirali za resničnostni šov.