Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti STORITVE IZPOSOJA ENOSEDI, TROSEDI

Izposoja, najemi pohištvo, najem enosed, dvosed, trosed

Za različne prireditve, dogodke, poslovna srečanja, prireditve, sejme, poroke,... izposojamo oblazinjeno pohištvo, TV ekrane, klubske mizice,... ki jih lahko najamete za en dan, več dni ali pa več mesecev.

Vaša povpraševanja z navedbo izdelka, ki bi ga želeli najeti in predvideni čas, nam lahko pošljete na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo ali pa nas pokličite na 041/385-033.

izposoja enosedov na prireditvi: IBM-Ključ do rešitev, 2014


Tudi naša najboljša smučarka je že posedala na naših enosedih.Na glavnem odru IBM-ovega dogodka 2014, so predavatelji posedali na naših enosedih.


Izposoja enosedov za večje okrogle mizeIzposoja: enosedov za sejemske predstavitve v sivi barviIzposoja enosedov za sejemske prireditve v beli barvi

 

 


Izposoja enosedov za družabna srečanja v beli barviizposoja belih enosedov kot dopolnitev že obstoječih sedežnih kapacitet


Izposoja: enosedi, dvosedi, trosedi in TV za sejemske predstavitve


najemi enosedov za prireditev: Podelitev nagrad Netkoizposoja enosedov za prireditev: Gazele 2012


izposoja enosedov za prireditev: Gazele 2013


izposoja enosedov za IBM-ovo prireditev


izposoja enosedov za gospodarski forum


izposoja kotne garniture in klubske mizice v resničnostnem šovu na Planet TV


izposoja kotne garniture, tabureja in klubske mizice v resničnostnem šovu na Planet TV


Vaša povpraševanja za najem z navedbo izdelka, ki bi ga želeli najeti in predvideni čas najema, nam lahko pošljete na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo ali pa nas pokličite na številko 041/385-033.