Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti STORITVE ANGEL-odštekana garnitura

Sedežna garnitura - ANGEL

sedežna garnitura Angel

Kotna sedežna garnitura ANGEL vas očara v vseh pogledih, tako v dizajnu, detajlih, kvaliteti kakor tudi udobnosti! S sedežno garnituro ANGEL bo vaš prostor zasijal v popolnoma novi luči.

 

Postavite jo lahko v kot ali pa tudi sredi prostora, saj je dovršena tudi na hrbtni strani in prav s to postavitvijo bo prišla najbolj do izraza. Z njo boste lahko razmejili dva prostora kot npr. jedilnico od dnevne sobe, če se nahajata v enem odprtem prostoru. V tem primeru vam lahko v isto tkanino kot je sedežna garnitura tapaciramo tudi jedilniške stole. Po želji vam lahko izdelamo tudi jedilniški kot.

Ker je sedežna garnitura ANGEL naš proizvod, vam jo lahko izdelamo tudi po meri, kar pomeni v vaših dimenzijah, ki nam jih vi posredujete in seveda ob tem upoštavamo tudi vaše želje in zahteve.

 

Garnitura ANGEL je lahko izdelava v eni barvi, lahko pa se poigrate z barvami in vam izdelamo kombinacijo dveh ali pa treh barv. Prepustimo vaši domišlji prosto pot.


Kotni element je lahko izdelan po kotom 90°, lahko pa je ta kot tudi drugačen, odvisno od vašega prostora in same postavitve elementov. 

 

 


na kotni izvedbi ANGEL je dovolj prostora za posedanje in poležavanje za vso družino

 

Opis in karakteristike modela ANGEL, ki ga z veseljem proizvajamo za vas:

  • ANGEL je sedežna garnitura, ki je v celoti vzmetena, tako v sedežnem delu kakor tudi v ležalnem delu.
  • Izbirate lahko med mehkejšim ali tršim vzmetenim sediščem.
  • Klasična model ANGEL ima višino sedišča 42cm, na voljo pa imate še 36cm, 38cm, 40cm in 44cm.
  • Hrbtišče se lahko tudi poviša. Hrbtne blazine so premične in mehko polnjene in tako si po svoji želji namestite vse blazine ali pa le nekaj izmed njih.
  • Rokonasloni so pri klasičnem modelu široki 20cm, ki pa jih lahko tako zožamo kakor tudi razširimo, odvisno pač od tlorisne dimenzije vaše nove sedežne garniture. Tako vam ponujamo še dimenziji 15cm, 25cm ali pa 30cm.
  • Globina sedišča je 70cm, ki pa jo lahko za doplačilo poljubno razširimo tudi na 80cm, 90cm, 100cm ali pa 120cm.

  • Izbirate lahko med različnimi materiali in različnimi barvami. Lahko kombinirate tudi več barv med seboj.
  • Klasični model je izdelan v dimenziji 260x160cm v svojem proizvodnem programu pa izdelujemo sedežne tudi PO MERI, kar pomeni, da lahko sedežno garnituro ANGEL izdelamo čisto v vaših dimenzijah

Sedežno garnituro lahko izdelamo v standardnih dimenzijah ali pa jo izdelamo točno v vaših željenih dimenzijah, vaši najljubši barvi ter v vseh materialih, saj smo mi proizvajalec te prekrasne garniture Angel.

Na garnituri ANGEL boste udobno poležavali ob prebiranju knjig, gledanju TV, brskanju po tablici ali preprosto uživali v poležavanju.

 

Za več informacij in ponudbo z vašimi dimenzijami pokličite na številko 041-385-033 ali pa nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Veselimo se vašega klica!Tukaj smo izeleli garniutro ANGEL v sivo-vijolični kombinaciji za naročnika iz Ljubljanaposamezni elementi garniture ANGEL predstavljeni kot enosed in trosed v vili nad Zagrebom, kjer smo sešili tudi zavese


prelep ambient v vili nad Zagrebom in čudoviti elementi sedežne garniture ANGELsedežna garnitura ANGEL-kotna izvedba v turkiznem odtenku in na višjih kovinskih nogicah se nahaja v Grosuplju


Ta čudoviti trosed ANGEL se nahaja v Novem mestu. V tej izvedbi smo poglobili sedežna dela, ki sta neenakomerna, eden je precej večji od drugega in tako dobimo efekt zamaknjenosti. Z dekorativnimi blazinami, ki jih seveda poljubo premeščamo, pa dosežemo efekt igrivosti tega troseda ANGEL.

 

Strankam ugodimo v vseh pogledih in tako je nastala tudi ta nestandardna garnitura ANGEL, ki se nahaja v Novem Vinodolskem, kjer si je njen lastnik vsak element zamislil v čisto drugačnih dimenzijah. Igrivo in drugačno. Všečno?