Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti SEDEŽNE MOON-sestavljivi program

Sedežne garniture MOON

Sestavljivi program MOON je dobrodošel za prav vsak ambient. V nekaj sekundah lahko iz kotne garniture sestavite tri enosede, dvosed in enosed,... Ker vse elemente izdelujemo sami, vam lahko vašo novo sedežno izdelamo tudi v drugačnih dimenzijah.

kotna sedežna garnitura moon

Cenovni primer, ko vam izdelamo MOON v klasični dimenziji:

Klasična dimenzija: 240x160cm , v primeru da vam sedežno izdelamo po meri, se cena zniža ali pa zviša, pač odvisno od vaših dimenzij

Redna cena: 1.799€

Akcijska cena do 15.4.2017 -30%= 1.259€
Opis: Garnituro MOON odlikujejo obšiti robovi, ki še posebej poudarijo vsak rob posebej in celotni kompoziciji dajejo poseben pečat

Sestavi MOON: Na voljo imate enosed, dvosed, trosed, kotno izvedbo ali pa postavitev v črko U.

Vgradni elementi: ne moremo vgraditi predala ali ležišča

Dimenzije: Garnituro MOON lahko izdelamo v klasičnih dimenzijah 240x160cm ali pa jo izdelamo čisto po vaših dimenzijah, ki so lahko večje ali pa manjše od standardne dimenzije.

Višina sediša: Na voljo imate višine od 36cm do 44cm.

Nogice: Sedežna je lahko zaprta do tal, lahko ima 5cm lesene, 10cm inox nogice ali pa lična kolesa višine 10cm.

minimalistični trosed moon

Sestav MOON kot elegantni trosed, ki pa ima v sredini ožjo kocko, ob robovih pa sta kocki širši. Iz tega troseda lahko razstavimo 3 enosede.

 

sedežne garniture proizvajalec moon

Sestav MOON kot postavitev v črko U. Tudi tukaj vam lahko garnituro izdelamo tako, da lahko posamezne dele razstavite.


 

Za več informacij nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa nas pokličite na 041/385-033.


garnitura MOON se zelo lepo kombinira s trendi pohištvom, ki ima retro privdih. Stranki v Ljubljani smo jo izdelali v sivem odtenku.

Tudi pri garnituri MOON v turkizni barvi smo hrbtišče natančno izdelali in tudi garnituro MOON lahko postavimo sredi prostora, da je lepo vidna z vseh strani.

Za izdelavo po meri nam pošljite vaše želene dimenzije na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo. Lahko nas tudi pokličete na številko 041/385-033.