Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti SEDEŽNE INNA-udobno poležavanje

Sedežna garnitura INNA- za udobno poležavanje

sedezna garnitura-inna-2

 

 

Sedežna garnitura INNA ima udoben počivalni del, ki je zelo široko in elegantno zasnovan ter omogoča udobno poležavanje v dvoje. Na fotografiji je le ta širok 130cm, lahko pa izdelamo tudi ožjega.

Pod počivalnim delom je lahko za doplačilo velik predal za shranjevanje, v desnem sedežnem delu pa lahko ima za doplačilo izvlečno ležišče, ki skupaj s počivalnim delom tvori ogromno ležišče. Kako se ležišče sestavi, si lahko ogledate na spodnji fotografiji.

Hrbtne blazine so premične in mehko polnjene. Na vašo željo lahko pri modelu INNA izdelamo tudi fiksne hrbtne blazine in trše polnilo. Tudi to izvedbo si lahko ogledate spodaj.

Rokonasloni so lahko široki 30cm, ki pa jih lahko tako zožamo kakor tudi razširimo, odvisno pač od tlorisne dimenzije vaše nove garniture. Spodaj boste videli sivo INNO, ki ima rokonaslone široke 25cm.


Cenovni primer:

Sedežne garniture INNA v dimenziji 275x150cm za naročila do 15.03.2017 znižana iz 1.899€ na 1.519€! Za to ceno dobite OGROMEN PREDAL + POSTELJO in lahko izbirate RAZLIČNE MATERIALE in BARVE. Lahko izdelamo tudi manjšo dimenzijo. Svetujemo vam, da nas pokličete na 041-385-033 ali pa nam pošljite sporočilo z vašimi dimenzijami na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


Sedežna garnitura Inna

Sedežna garnitura INNA ima manjše hrbtne blazine v cvetličnem vzorcu.


Tukaj je sedežna INNA izdelana v sivi tkanini in ima vgrajen shranjevalni predal, ki ga boste videli na naslednji fotografiji. Rokonasloni so zožani in so široki 25cm in tudi hrbtne blazine so obšite z dekorativnim robom.

Vanjo lahko vgradimo tudi shranjevalni predal, ki se enostavno odpira in tako pridobite dodaten prostor za shranjevanje. Prav tako vam izdelamo tudi izvlečno ležišče, s katerim tvorite ogromno površino za ležanje in poležavanje.

Na tej rdeči garnituri INNA imamo trše hrbtne blazine, ki pa se enostavno odmaknejo in tako lahko pridobimo dodaten prostor za ležanje.

Pri garnituri INNA dobimo ogromno površino za ležanje in poležavanje in to z ensotavnim izvlekom izvlečnega ležišča.

Vsekakor nas bo prepričal ogromen shranjevalni predal, v katerega bomo brez težav pospravili odeje, igrače, knjige, časopise,...


 

Na Vašo željo lahko spreminjamo:

  • barvo in materiale vseh modelov naših sedežnih garnitur
  • višino sedišča in višino naslonjal, ki se lahko viša ali niža od standardnih modelov
  • širino in višino rokonaslonov, tudi tukaj definiramo željeno širino v cm
  • različne barvne kombinacije in kombinacije različnih vzorcev med seboj
  • trdoto sedišč in naslonov,..
  • dolžino posameznega dela garniture, do centimetra natančno, saj izdelujemo sedežne garniture po principu "po meri"


Primer, kako se sestavi izvlečna postelja, ki skupaj s sediščem garniture tvori ogromen ležalni prostor, v levem delu sedežne pa lahko imate ogromen shranjevalni predal.

 

INNA nam hkrati omogoča udobno sedežnje kakor tudi poležavanje in lenarjenje. Tako bi lahko rekli, da zadovolji vsem vašim  potrebam, saj lahko ima vgrajen tudi shranjevalni predal in tudi izvlečno posteljo vam lahko vgradimo.

Za več informacij pokličite na številko 041-385-033 ali pa nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.