Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti Sedežne Blazine

Blazine- za previjalno mizo in previjanje

Proizvajamo blazine za previjalno mizo ali previjalne blazine in sicer čisto po meri.

Naše blazine za previjalno mizo so zelo kvalitetne in izdelane v različnih dimenzijah in barvah.

Glede na izkušnje naših strank, bi Vam svetovali uporabo umetnega usnja, saj ga je najlažje očistiti in sicer se samo obriše z vlažno krpo, po potrebi pa lahko blazino sperete pod vodo. Lahko pa vam preobleko izdelamo tudi v bombažnih tkaninah. Pri izboru barv vam ponujamo skoraj celotno barvno paleto. Glede debeline previjalne blazine, se najpogosteje uporablja debelina 1cm ali pa 3cm, lahko pa izdelamo tudi debelejšo blazino.

Informacije glede cene:

izvedba A) Cena za dimenzijo 70x70x2cm, ob robovih prešita, v bombažni tkanini in polnjena iz mehkih poliesterskih vlaken znaša 19.99€+ 3.99€ poštnina, saj vam naročeno blazino pošljemo na dom. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.

izvedba B) Cena za dimenzijo 80x60x3cm, ravno izdelana, v umetnem usnju in polnilo iz mehke poliuretanske pene znaša 38.00€ + 3.99€ poštnina, saj vam naročeno blazino pošljemo na dom. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.

izvedba C) Cena za dimenzijo 70x70x3cm, ob robovih 6cm, v umetnem usnju in polnilo iz trše poliuretanske pene znaša 45.00€ + 3.99€ poštnina, saj vam naročeno blazino pošljemo na dom. Rok dobave 3-5 dni od potrjenega naročila.

Naročila in povpraševanja za previjalne blazine klasičnih dimenzij ali izdelave po meri pošljite na: mojca.korazija@fambienti.com ali pokličite na 041-385-033.


izvedba A- blazina za previjanje v modri barvi


izvedba B- previjalna blazina v beli barvi


izvedba C- blazina za previjanje v roza barviizvedba C- blazina za previjanje v beli barvi


naj bo previjanje vaše najljubše opravilo polno smeha in zabave


Za več informacij in naročila previjalnih blazin standardnih dimenzij ali izdelanih po meri lahko pišete na: mojca.korazija@fambienti.com