Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti Plačilni pogoji

Plačilni pogoji

Plačilni pogoji

Ker se zavedamo, da so za nekatere kupce plačilni pogoji še kako pomembni, se iz dneva v dan trudimo, da bi vam ponudili kar se da najboljše plačilne pogoje.


Naši PLAČILNI POGOJI v podjetju 4C d.o.o. so sledeči:

a) Za nakupe višje od 5.000 eur vam lahko ponudimo količinski popust

b) Ustaljena prodaja sedešnih garnitur poteka po principu 50% plačilo ob naročilu in 50% plačilo dan pred izdobavo izdelkov na TR

c) Pri naročilih, kjer se dobava vrši po pošti, se kupnina plača po predračunu ali pa ob prevzemu paketa.

d) Vsem tistim, ki imajo plačilno kartico DINERS nudimo možnost obročnega plačila z DINERS kartico in sicer do 24 obrokov BREZ OBRESTI in STROšKOV ODOBRITVE. Najmanjša vrednost obroka je 50š, navzgor pa ni omejitve za posamezno višino obroka. Obročno plačilo uredimo takoj ob samem nakupu. S seboj morate imeti samo plačilno kartico DINERS in dodatna dokumentacija ni potrebna.


e) Komintentom NLB d.d. nudimo mošnost obročnega plačila s plačilnimi karticami in sicer do 12 obrokov BREZ OBRESTI in STROšKOV ODOBRITVE. Najmanjša vrednost obroka je 80€, navzgor pa ni omejitve za posamezno višino obroka. Obročno plačilo uredimo takoj ob samem nakupu. S seboj morate imeti samo bančno kartico NLB in dodatna dokumentacija ni potrebna.

Obročno plačilo velja za sledeče bančne kartice: