Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti Plačilni pogoji

Plačilni pogoji

Plačilni pogoji

Ker se zavedamo, da so za nekatere kupce plačilni pogoji še kako pomembni, se iz dneva v dan trudimo, da bi vam ponudili kar se da najboljše plačilne pogoje.


Naši PLAČILNI POGOJI v podjetju 4C d.o.o. so sledeči:

a) Nudimo 3% popust za predplačilo celotnega zneska v obliki 100% nakazila na Transakcijski račun 
(popust ne velja za izdelke iz kolekcije JOOP, dekorativne blazine in čistila ter za celotno predplačilo s plačilnimi karticami)

b) Za nakupe višje od 5.000 eur vam lahko ponudimo količinski popust

c) Ustaljena prodaja sedešnih garnitur poteka po principu 30% plačilo ob naročilu in 70% plačilo dan pred izdobavo izdelkov na TR

d) V primeru plačila s plačilnimi karticami, se 50% plača s kartico ob naročilu in 50% plačilo s kartico ob dobavi garniture

d) Pri naročilih, kjer se dobava vrši po pošti, se kupnina plača po predračunu ali pa ob prevzemu paketa.

e) Vsem tistim, ki imajo plačilno kartico DINERS nudimo možnost obročnega plačila z DINERS kartico in sicer do 24 obrokov BREZ OBRESTI in STROšKOV ODOBRITVE. Najmanjša vrednost obroka je 50š, navzgor pa ni omejitve za posamezno višino obroka. Obročno plačilo uredimo takoj ob samem nakupu. S seboj morate imeti samo plačilno kartico DINERS in dodatna dokumentacija ni potrebna.


f) Komintentom NLB d.d. nudimo mošnost obročnega plačila s plačilnimi karticami in sicer do 12 obrokov BREZ OBRESTI in STROšKOV ODOBRITVE. Najmanjša vrednost obroka je 60š, navzgor pa ni omejitve za posamezno višino obroka. Obročno plačilo uredimo takoj ob samem nakupu. S seboj morate imeti samo bančno kartico NLB in dodatna dokumentacija ni potrebna.

Obročno plačilo velja za sledeče bančne kartice: