Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti O SKUPINI

Skupina 4C d.o.o.

1. Kontakt:

Tel: +386 (0)41 385 033
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


Skupina 4C je pisana skupina, ki je zastopana na različnih področjih. Naše temeljno poslanstvo je načrtovanje in izdelava sedežnih garnitur in sedežnih blazin. Skupaj tako pokrivamo vsa področja od načrtovanja, proizvodnje, managementa, marketinga pa vse do prodaje in logistike samih sedežnih garnitur in sedežnih blazin

2. Podatki o podjetju:

Naslov podjetja: 4C d.o.o., Dušanova 12, SI-2000 MARIBOR, SLOVENIJA

Davčna številka: SI66596963 in smo zavezanci za DDV

Matična številka: 3886450000

Osnovni kapital: 7.500€

Vpis v Sodni register Slovenije SRG 2010/49061 z dnem 11.01.2011.

TR pri Delavski hranilnici: SI56 6100 0000 5167 828 (BIC banke: HDELSI22)

Odgovorna oseba: Mojca Koražija

3. Pridobljeni certifikati in nagrade podjetja 4C d.o.o.:

1. Julija 2018 je naše podjetje 4C d.o.o. pridobilo še en certifikat odličnosti. Vpisali smo se med poslovne subjekte z bonitetno oceno A+++, saj smo naše poslovanje še izboljšali in tako poslujemo odlično in uživamo zaupanje poslovne javnosti. Bonitetna ocena odličnosti namreč temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja za naslednjih dvanajst mesecev.

bonitetna ocena 4C d.o.o.


2. Julija 2016 je naše podjetje 4C d.o.o. pridobilo še en certifikat odličnosti. Vpisali smo se med poslovne subjekte z bonitetno oceno A+, saj poslujemo odlično in uživamo zaupanje poslovne javnosti. Bonitetna ocena odličnosti namreč temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja za naslednjih dvanajst mesecev.


 

3. Podjetje je v letu 2015 pridobilo certifikat  »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia«. Certifikat je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije, v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija, izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem in med slednje smo se vpisali tudi mi v podjetju 4C d.o.o..

4. V letu 2014 smo pridobili značko »Zanesljivi trgovec«. Značka se podeljuje glede na mnenja drugih kupcev, ki so odličen pokazatelj zanesljivosti trgovine. Značka Zanesljiv trgovec potrjuje, da gre za zanesljivo spletno trgovino in zaupanja vredno podjetje, ki trgovino upravlja – to namreč zagotavljajo različni pogoji zanesljivosti.

5. Smo podjetje, ki posluje brez blokiranih računov in brez dolgov do naših dobaviteljev, delavcev, države,... To potrjuje certifikat, ki smo ga prejeli s strani www.stop-neplacniki.si

Vsakodnevno se trudimo, da bi bili še boljši in upamo, da nam to tudi uspeva. To lahko potrdijo naši kupci, ki se redno vračajo in ki jih z veseljem vsakokrat sprejmemo.

 

4) Poslanstvo našega podjetja 4C d.o.o.:

Poslanstvo v našem podjetju je danes v veliki meri usmerjeno k kupcem in uporabnikom naših izdelkov. Po meri namreč izdelujemo 4Chill Out blazine in se tako želimo kar najbolje približati željam in potrebam kupcev, saj jih ni malo, ki imajo velik problem najti pravo dimenzijo in kvaliteto.

Prav tako je naše poslanstvo nenehno izobraževanje na področju dizajna, proizvodnje same, uporabe najkvalitetnejših tkanin in materialov ter naloga, da strankam ponudimo le materiale, ki so enostavni za čiščenje, zdravju neškodljivi,...

Čez 10 let bo naše poslanstvo še vedno isto in sicer poslušati želje, zahteve in potrebe kupcev pri opremljanju. Svoje poslanstvo bomo razširili tudi na druge segmente pohištva in stranko celostno zadovoljili na enem mestu.


5) Vizija podjetja 4C d.o.o.:


Danes si utrjujemo položaj v izdelovanju vrhunskih blazin pod blagovno znamko 4Chill Out in to dosegamo s povezovanjem z različnimi podjetji v Sloveniji in tujini, ki so naši dobri kooperanti in so za naš uspeh še kako pomembni.

Redno razstavljamo svoje izdelke na sejmih po Sloveniji in čez 10 let je naša vizija svoje izdelke predstaviti na pohištvenih sejmih v Koelnu, Parizu, Milanu in se potegovati za prestižno nagrado Red dot awards.

Že danes je na trgu ogromno proizvajalcev blazin, ki pa dajejo prednost kvantiteti, naša vizija pa je kvaliteten in dizajnerski izdelek, ki bo zadovoljil tudi najzahtevnejšega uporabnika.


6) Naše vrednote v podjetju 4C d.o.o.:


Znanje, ki ga sprotno nadgrajujemo, inovativnost, fleksibilnost in hitra prilagodljivost trgu so vrednote, ki jih bomo v prihodnosti še nadgrajevali.

Tudi izobraževanje obeh managerjev podjetja 4C d.o.o., ki trenutno poteka na dveh fakultetah v Sloveniji,  je eden izmed kriterijev zadovoljevanje potreb po dodatnem znanju tako na ekonomskem kakor tudi marketinškem področju s PR. V preteklosti je eden izmed naših managerjev študiral arhitekturo in tako se v podjetju še bolj zavzemamo za dober dizajn in inovativnost.

Glede na dobro sodelovanje s kooperanti, s katerimi gradimo dobre poslovne odnose, se ne bojimo prihodnosti. Naše sodelovanje z njimi želimo v prihodnje še poglobiti in nadgraditi pri razvoju naših novih izdelkov.

Vsa prihajajoča leta želimo delovati na podoben način kot danes, saj je naš način preverjeno dober in zelo dobro delujoč in želimo svoje zaposlene spodbujati k inovativnosti, kreativnosti, natančnosti, igrivosti, ... saj lahko le tako dosežemo napredek in izboljšave tako na naših izdelkih kakor tudi v medsebojnih odnosih in odnosih z našimi kupci.

Prav zaradi majhnosti kolektiva, ki deluje danes, je še kako pomembno, da postavimo dobre temelje za prihodno rast in vrednote, ki nas bodo popeljale do začrtanih ciljev v prihodnosti.