Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti ČISTILA Avtokozmetika Kenotek

AVTOKOZMETIKA- AKCIJA- čistila za avtomobile in vse avtopralnice

KENOTEK-Odstranjevalec mrčesa,1000ml

KENOTEK-avtokozmetika

KENOTEK AVTOKOZMETIKA je sestavljena linija profesionalnih izdelkov za kompletno čiščenje avtomobila, tako za zunanjost kakor tudi notranjost.  Primerna so tako za osebno rabo kakor tudi za ročne in avtomatske avtopralnice. Avtokozmetiko KENOTEK priporočamo vsakomur, ki želi, da je njegov avto čiščen in vzdrževan z najboljšimi čistilnimi sredstvi. Prednost naše avtokozmetike pred ostalimi je v kvalitetnih izdelkih in pakiranju, saj so naša sredstva pakirana v 1L embalaži in tako zadostujejo za nekajkratno uporabo pa tudi cena je zaradi tega boljša od naše konkurence, ki za to ceno NE ponuja profesionalnih čistil, ampak čistila za amatersko uporabo, kajti mi pa vam za to ceno ponudimo najboljša sredstva, ki jih uporabljajo profesionalci!

Za več informacij o avtokozmetiki Kenotek nam lahko pišete na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa nas pokličete na številko 041-385-033 in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam prijazno svetovali.

KENOTEK- Čistilo za platišča, ki je pH neutralno,1000ml

KENOTEK- Čistilo za platišča, ki je pH neutralno,1000ml

Naša ponudba avtokozmetike je sestavljena iz sledečih proizvodov, ki so vedno na zalogi in zato vam jih pošljemo po pošti v čimkrajšem možnem času. Plačilo se izvrši ob prejemu paketa, ki vam dostavijo prijazni kurirji direktno na vaš naslov.

Če pa ste pravna oseba in  želite naše izdelke avtokozmetike BREZPLAČNO preizkusiti v vaši avtopralnici, nas lahko pokličete na številko 041-385-033 in z veseljem vam bomo poslali BREZPLAČNE vzorčke za testiranje, vaš strošek bo le poštnina, ki znaša 4,25€ in za katero vam izdamo račun.

KENOTEK-Odstranjevalec mrčesa,1000ml

Avtokozmetika KENOTEK: Odstranjevalec mrčesa

Vsebina: 1L

Čistilo ANTI INSECT zelo dobro odstranjuje mrčes in ostale insekte z vetrobranskega stekla in prednjega dela avtomobila. Njegova uporaba je zelo enostavna, saj čistilo poškropimo po avtomobilu, pustimo, da deluje nekaj minut, podrgnemo z gobico in dobro speremo z vodo, pri tem lahko uporabimo tudi visokotlačne čistilce.

Stara cena z DDV:
12,99 €
Akcijska cena z DDV:
10,39 €
-20%KLIKNI ZA NAKUP!
INTERIOR CLEANER Čisti plastiko, avtosedeže, vratne obloge...

Avtokozmetika KENOTEK: Čistilo za avtosedeže in armaturo

Vsebina: 1L

INTERIOR CLEANER je profesionalni izdelek, katerega namen je čiščenje notranjosti avtomobila in siceravto sedežev, vratnih oblog, vseh oblazinjenih delov avtomobila in vse vrste notranje plastike. Deluje zelo dobro proti vsem trdovratnim madežem na različnih vrstah in barvah blaga, kot tudi različnih plastikah. Čistilo poškropimo po površinah, ki jih želimo očistiti, pustimo da čistilo deluje nekaj minut, nato s krožnimi gibi in bombažno brisačo ali krpo očistimo površine, bodisi avto sedeže ali plastične površine. 


Cena z DDV za 1000mL:
12,79 €KLIKNI ZA NAKUP!VINYL & LEATHER CONDITIONER Obnavlja-čisti, plastiko in usnje.

Avtokozmetika KENOTEK: Obnavlja ter čisti plastiko in usnje

Vsebina: 1L

KENOTEK VINYL & LEATHER CONDITIONER odlično obnavlja, ščiti in neguje vse vaše plastične in usnjene dele v avtomobilu in jim pri tem daje videz svežega in novega. Uporaba je zelo enostavna: poškropimo sredstvo po predhodno očiščeni površini, ki jo želimo obdelovati ( negovati ), nato s suho bombažno krpo ali krpo iz mikrovlaken obrišemo - obdelamo poškropljene površine do te mere, da dobijo lep, nov osvežen videz. Svetuje se predhodna uporaba čistila INTERIOR CLEANER-ja s katerim temeljito očistimo vse trdovratne madeže in nečistoče iz površin v notranjosti avtomobila.


Cena z DDV za 1000mL:
14,99 €KLIKNI ZA NAKUP!


KENOTEK- Šampon za pranje avtomobila,1000ml

Avtokozmetika KENOTEK: Šampon za pranje avtomobila

Vsebina: 1L

BRILLIANT WASH je visokokvaliteten šampon z gloss efektom, ki prihrani čas, saj poleg tega, da očisti avtomobil, doda tudi gloss efekt. Izdelek 2 v 1 je prijazen za kožo in parfumiran z vonjem grejpfrut.

Stara cena z DDV:
12,79 €
Akcijska cena z DDV za 1000mL:
10,23 €
-20%KLIKNI ZA NAKUP!


KENOTEK- Čistilo za platišča, ki je pH neutralno,1000ml

KENOTEK- Čistilo za platišča, ki je pH neutralno,1000ml

KENOTEK- Čistilo za platišča, ki je pH neutralno,1000ml

Avtokozmetika KENOTEK: Čistilo za platišča, ki je pH neutralno, vsebina: 1L

KENOTEK VINYL & LEATHER CONDITIONER odlično obnavlja, ščiti in neguje vse vaše plastične in usnjene dele v avtomobilu in jim pri tem daje videz svežega in novega. Uporaba je zelo enostavna: poškropimo sredstvo po predhodno očiščeni površini, ki jo želimo obdelovati (negovati), nato s suho bombažno krpo ali krpo iz mikrovlaken obrišemo - obdelamo poškropljene površine do te mere, da dobijo lep, nov osvežen videz.

Stara cena z DDV:
19,49 €
Akcijska cena z DDV za 1000mL:
15,59 €
-20%

 


KLIKNI ZA NAKUP!KENOTEK- Vosek za poliranje,400ml

Avtokozmetika KENOTEK: Vosek za poliranje

Vsebina: 400 mL

Stara cena z DDV:
15,12 €
Akcijska cena z DDV za 400mL:
13,61 €
-10%

 

 

KLIKNI ZA NAKUP!SHOWROOM SHINE čisti, lošči in daje avtomobilu visok sijaj.

Avtokozmetika KENOTEK: Čisti, lošči in daje avtomobilu visoki sijaj

Vsebina: 1L

Čistilo SHOWROOM SHINE daje avtomobilu visok sijaj in zelo dobro odstranjuje prstne odtise in prah. Priporočamo ga prav tako za razstavne salone in avtomobile, ki se predstavljajo na avtosejmih, saj je njegov efekt resnično dober in takojšen. Uporaba je zelo enostavna. Prav tako pa preprečuje nastanek statične elektrike.

Stara cena z DDV:
18,65 €
Akcijska cena z DDV za 1000mL:
14,92 €
-20%KLIKNI ZA NAKUP!


KENOTEK-Krpica za steklo avtomobila

Avtokozmetika KENOTEK: Krpica za čiščenje stekla


Stara cena z DDV:
0,99 €
Akcijska cena z DDV:
0,79 €
-20%KLIKNI ZA NAKUP!


 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Več informacij o profesionalni avtokozmetiki KENOTEK lahko dobite tako, da nam pošljete povpraševanje na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in z veseljem Vam bomo posredovali vse željene informacije, tehnično dokumentacijo in ateste.

Če pa želite naše izdelke avtokozmetike BREZPLAČNO preizkusiti v vaši avtopralnici, nas lahko pokličete na številko 041-385-033.


Več informacij o profesionalni avtokozmetiki KENOTEK lahko dobite tako, da nam pošljete povpraševanje na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in z veseljem Vam bomo posredovali vse želene informacije, tehnično dokumentacijo in ateste.

Če pa želite naše izdelke avtokozmetike BREZPLAČNO preizkusiti v vaši avtopralnici, nas lahko pokličete na številko 041-385-033.KENOTEK- Čistilo za platišča, ki je pH neutralno,1000ml