Nahajate se: DOMOV-Sedežne garniture F-Ambienti Dostava in montaža

Dostava in montaža

Zavedamo se, da so dobavni roki, montaža in kvaliteten servis za vas, naši cenjeni kupci, še kako pomembni in zato se trudimo iz dneva v dan, da vam naše izdelke dobavimo s kvalitetnim servisom in to v čimkrajšem možnem času.


DOSTAVA in MONTAŽA SEDEŽNIH GARNITUR:

1. Dostava je opravljena z modernim vozilom, ki vam naročeno sedežno garnituro dostavi do vhoda, če ni nobenih talnih ali zračnih ovir!

2. Dostava po Sloveniji se obračunava po veljavnem ceniku podjetja 4C d.o.o.. Za cenik pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

3. V primeru, da stranka sama prevzame naročeno blago, je prevzem možen v času od ponedeljka do petka od 9:00-15:00 na naslovu Stara cesta 20, HOČE

4. Montaža in dostava sedežne garniture v stanovanje: te storitve ne opravljamo! Svetujemo najem študentov ali selitvenih servisov v lastni režiji.

5. Vljudno vas naprošamo, da nas že ob samem nakupu opozorite, če imate morda ozka vrata, ozka stopnišča, ste brez lifta, otežen dostop do stanovanja,... da vam sedežne garniture ne montiramo skupaj, ampak vam jo dostavimo razstavljeno, saj bo tako vnos v vaše stanovanje enostavnejši. Montažo v vašem stanovanju lahko opravimo mi in strošek takšne montaže vas stane 19€.